Disney on Ice

Spillested: Ceres Arena
Spilleperiode: 13. – 14. februar 2019 i Aarhus, efterfølgende i Odense og København.
Anmeldt af: Daniella Ottendal Skovgaard & Freja Stendahl Johansen

★★★★★

Hvad er det?
Disney on Ice er et gensyn med alle de gode gamle klassikere. Det er et storslået kunstskøjteshow med solid børneunderholdning. Lad dig blive betaget af god stemning og flotte effekter, når Mickey og co. tager dig med på eventyr gennem en god håndfuld af Disneys allerbedste film.

Feld Entertainment inviterer publikum ind i en verden af magi og fantasi. Vi er mange, der er enige om Disneys univers er , men fungerer det egentlig også på is? Til dette kan vi kun sige: JA!

Det gode og det knap så gode
Er der noget, Disney on Ice har, så er det show faktor! Fra start til slut bruges vilde effekter som fyrværkeri og lysshow – og det sner vitterligt på scenen i 20 minutter! Vi er bjergtagede af det flotte show, de gennemførte kostumer og de dygtige skøjteløbere. Vores manglende erfaring med kunstskøjteløb havde gjort os skeptiske på forhånd, men vi må indrømme, at det passer rigtig godt til Disneys univers. Kunstskøjteløb er dramatisk og magisk, og på en måde er det som om, at skøjteløbernes bevægelser på isen ser ud, som Disneys musik lyder.

Skal man se dette festfyrværkeri af et skøjteshow, skal man dog være klar på at købe præmissen. Der er masser af huller, man kan grave sig ned i og være utilfreds over. Eksekveringen er ikke altid helt skarp, og ærlig talt er hele konceptet super kommercielt. Det er heller ikke alle scener, der er lige gode, og nogle bliver også en smule langtrukne. Men giver man slip og lader sig påvirke af den gode stemning, som både ensemble og børnene i salen skaber, så får man virkelig noget for pengene. Det er ikke stor kunst, men det er en fremvisning af ypperlige evner og en flair for sin målgruppe, som sidder lige i skabet. Sjældent har vi oplevet så nærværende performere og crew, der alle bød børnene med ind i legen. Især scenerne fra ”under vand”, såsom Den lille havfrue eller Find Dory fungerer på skøjter for slet ikke at tale om Frost, der snildt kunne være vist fra ende til anden på is.

Der skal lyde stor ros for det arbejde, der er lagt i at oversætte showet til dansk. Nye indspilninger og udklip fra filmenes dialog og sange fungerer skide godt. Knap så godt fungerer performernes dubbing, og vi må bære over med, at mundbevægelserne ikke passer med lyden, men den smittende energi redder det langt hen ad vejen.

Disney on Ice er en oplevelse, lige fra første skridt ind i Ceres Arena, og den femte stjerne gives for netop dette. Hvis du kan give dig hen til den gode stemning, den amerikanske pompøsitet og den gennemført børnevenlige præmis for showet, tør vi godt garantere en festlig aften eller eftermiddag i selskab med vores allerbedste Disneyvenner.

Skynd dig ind og se den, hvis
… du vil glæde et barn du kender med en magisk oplevelse. Eller hvis du ligesom os har et barnligt sind, der skal luftes en gang imellem.

Studerende og fattig? Sådan gør du
Det er en dyr omgang, men også et omfattende koncept. Skal du opleve showet i Ceres Arena, koster de billigste billetter 355,-.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s