PODCAST – Med skuespiller Morten Hee Andersen

I denne podcast har vi inviteret redaktionsmedlem, Tobias, ind til en snak om julestemning og Tivolis ‘Nøddeknækkeren‘. Vi taler desuden om Det Kongelige Teaters store satsning, ‘Kongens Fald‘, som ikke just levede op til de store forventninger.

Alex har desuden talt med snart færdiguddannede Sarah Juel Werner, der i øjeblikket spiller præsentationsforestillingen, ‘Skybrud‘ på Folketeatret i København. De taler om præsentationsforestillinger og det at være 4. års studerende på Den Danske Scenekunstsskole.

Til sidst taler vi med skuespiller Morten Hee Andersen, der i øjeblikket er aktuel i Det Kongelige Teaters ‘Den Kroniske Uskyld‘, og blandt andet lige har været aktuel med ‘Herrens Veje’ og ‘Sygeplejeskolen‘. Vi taler om alt fra det intime teaterrum til at stå overfor store beslutninger, når det kommer til karriere og fremtid.

God fornøjelse <3

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s