PODCAST – Med skuespiller Andreas Jebro

Du får en ekstra lang podcast, fordi vi simpelthen har så meget at fortælle dig! Anmelderne er nemlig usædvanligt uenige for tiden, og det samme er vi. Hør os snakke om vores forskellige holdninger til Svejk på Nørrebro Teater, Babettes Gæstebud på Republique og Tarzan på Fredericia Teater.

Du kan også blive klogere på ballet, når vi præsenterer Den 4. Vægs balletskole med Kongelige balletdansere Ida og Tobias Praetorius. Her kan du lære en lang række balletord og trin, så du kan være med i balletsamtalen og ved, hvad du skal kigge efter på scenen. Du får også 3 balletter, som er must-sees, hvis du vil lære at elske ballet.
Sidst men ikke mindst kan du høre et virkelig inspirerende interview med prisvindende skuespiller Andreas Jebro!

God fornøjelse <3

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s