Omtale: Eat your beans

Spillested: Godsbanen, Åbne Scene
Spilleperiode: 24. september
Anmeldt af: Kristoffer Spender

Skynd dig ind og se den, hvis
… du hvis du har lyst til at plante et træ og grine lidt til en ironisk udført performance.

Man ser tit performance-kunst tage sig selv gravalvorligt, og man ser også tit at nøgenhed er en stor del af genren, især når temaet er køn. Den her performance havde kun én af delene, og det var nøgenheden. For den opererede mere i det ironiske hjørne, hvilket var et frisk pust i en vindstille tid. Denne solo-performance bæres først og fremmest frem af performerens charme. Desværre forsvinder indholdet i et simulakrum af fødselssekvenser, hvor kvinden fødder jord. I det hele taget var det en ret rodet performance for mig, og den virkede en kende ufokuseret, hvilket gør, at jeg stadig har svært ved at udpege, hvilket ben den forsøgte at stå på, eller rettere sagt, i hvilket blomsterbed den blomst skulle plantes.

Der bliver ironiseret over det formalistiske udtryk på en ganske fin måde, men noget egentlig udsagn sidder jeg ikke tilbage med. Teksten virkede heller ikke særlig integreret i forestillingen og den noget kluntede afslutning også en kende ubearbejdet. Desværre var anslaget det eneste opløftende øjeblik.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s