Omtale: Triple Threat

Spillested: Godsbanen, Åbne scene
Spilleperiode: 20. september
Anmeldt af: Daniella Ottendal Skovgaard

Skynd dig ind og se den, hvis
… den kommer tilbage til Danmark. Det var en ’one night only’ performance i forbindelse med The GENDERhouse Festival.

Det er længe siden, jeg har haft sådan en fest i teatret! Triple Threat har det hele og mere til. Det er en fuldkommen humoristisk performance, der høster latter for nærmest hvert sekund af spillere, der både synger, danser og performer røven ud af bukserne. Med performer Lucy McCormick i spidsen, er der lagt op til et brag af en performance med fest og farver i lange baner.

Triple Threat er ikke alene komisk, selvom humor er den gennemgående strategi i performancen. Det bruges som redskab til at råbe op om større emner som køn, popkultur, kvinderoller og vores opfattelse af, hvad de ting er. Alt dette tages op i McCormicks udførelse af Det Nye Testamente, som har et lidt andet take på historien om Jesus, end den vi kender fra kirken eller faget kristendom i folkeskolen. Den blinde tro på, at kristendommen er, hvad vi læser i biblen spejles i den gængse opfattelse af køn. Den fælles forståelse af hvad Jesus’ liv var sættes overfor de normative rammer, vi har sat for køn og den ”fælles” forståelse det skaber heraf. Det er både underholdende og befriende at se McCormick og hendes backups, Ted Rodgers og Sam Kennedy, pille forestillingen om både kristendom og køn fra hinanden i en grotesk cabaret, der både overskrider mine grænser som publikum, men samtidig giver et frisk pust til min opfattelse af både køn, religion og teater.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s