Zulu Comedy Festival: Selvtillid

Spillested: Teatret Svalegangen
Spilleperiode: Turnéen er netop slut.
Anmeldt af: Daniella Ottendal Skovgaard

Skynd dig ind og se den, hvis
Selvtillid er desværre slut for nu, men Svendsen er generelt god at se, hvis man vil have en hygge-oplevelse med stand-up!

Hvad driver en mand til at smide skjorten til et forældremøde, hoppe op på stolen og råbe ”Jeg er den sjoveste”? I Jakob Svendsens show Selvtillid tager han os med på en personlig rejse om selvtillid og mangel på samme. Stand-up showet kredser om Jakobs nye kendskab til imposter syndrom, som han selv lider af. Et syndrom hvor man hele tiden er bange for at blive taget i at bedrage verden. At talent, evner og opnåelser alt sammen er noget man har ”faket” sig til, og om lidt er der en der fortæller dig, at legen er slut. Hvad skal der til for, at man begynder at tro på, at man virkelig er god til det, man laver? Jakob har tre gode råd.

Svendsen er en rigtig hygge-far på scenen. Til trods for fortællinger om vredesudbrud, er han super ”likeable”, og hans nærvær og entusiasme gør stemningen hyggelig. Han giver en følelse af, at han virkelig interagerer med os i salen og ikke bare et hvilket som helst publikum. Og så er han for øvrigt rigtig sjov. Jakob Svendsen leverer mange skarpe jokes, der både er genkendelige og overraskende på samme tid, og så er han vanvittig god til at gribe bolde i luften og improvisere derudaf.

Men udover at være sjovt, er Selvtillid også ærlig og mega vigtig – i hvert fald for mig. Svendsen konfronterer publikum med det såkaldte imposter syndrom med en vis omsorg, der får det til at virke som en mærkesag for ham. Det er skønt at se en komiker, der taler om sine egne problemer med det formål at informere os! Det er ikke bare ananas i egen juice, men en udstrakt hånd, der slutvist deler flyers ud om syndromet. Jakob Svendsen griner godt nok meget af sine egne jokes, og kører af og til sine jokes lidt for langt eller ryger ud på et sidespor, men alt i alt var det en dejlig eftermiddag i hans selskab, hvor jeg fik trænet lattermusklerne og fik et break fra hverdagen.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s