CPH STAGE: § 50 – ANBRAGT

Spillested: Edison
Spilleperiode: 7. juni 2018
Anmeldt af: Mads Andersen

Skynd dig ind og se den, hvis
… du vil høre nogle vildt seje personer fortælle stærke og rørende historier fra virkelighedens anbringelser.

På scenen sidder forskellige mennesker fra alderen omkring de 20 til 40 år og fortæller deres egne historier om et liv, hvor det at være anbragt har fyldt en hel del. Vi hører historier fra folk, der er vokset op med alkoholiske forældre, omsorgssvigt, vold, incest, misbrug, spiseforstyrrelser, dødsfald og så hører vi en rørende historie fra en ung syrisk flygtning.

Det er vildt rørende at høre disse stærke fortællinger – de går lige i hjertet. Jeg får indsigt og ikke mindst respekt for disse mennesker, der dykker ned i deres dæmoner fra fortiden og fortæller os om det på dramatiseret og interessant facon. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange de hjælper, som kan genkende dette liv, og som dermed føler sig mindre alene.
C:NTACT laver det mest fantastiske virkelighedsteater, der giver de svage i samfundet en stor og vigtig stemme. Det skal de have stor respekt for.Har I mulighed for at se deres forestillinger, så gør det!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s