CPH STAGE: Mærket for livet

Spillested: Edison
Spilleperiode: 4. juni 2018
Anmeldt af: Kristoffer Spender

Skynd dig ind og se den, hvis
… den bliver genopsat, og du har mod på at se fem totalt ærlige mennesker dele ud af deres livserfaringer.

De fem fortællere beretter meget personlige ting fra deres liv inden for temaet Mærket for livet, eller sagt med andre ord: de fortæller om situationer i deres liv, som har haft synlig og tydelig betydning for deres liv. Det er ikke nogen teaterforestilling, men igennem en slags story slam har beretningerne alligevel et scenisk liv. Især sammensætningen af personerne finder jeg meget interessant. Vi har en tidligere kvindehader, en tidligere kvinde der har problemer med mænd, en tidligere nynazist, en tidligere bandekriminel og en tidligere autonom. Selve mødet mellem disse personer, som på papiret aldrig nogensinde vil kunne få noget tilfælles, er spændende i sig selv. Deres historier peger på den måde på hinanden og flettes sammen. Det er meget barske fortællinger om et system, der ikke tror på dem, eller en familie der ikke tror på dem, og om de vendepunkter og skelsættende øjeblikke i deres liv hvor det enten går op eller går ned.

På et tidspunkt gik en af fortællerne i stå. Han havde simpelthen glemt teksten til sin historie. Her bakkede publikum ham op, var forstående og troede på ham. Det var i sandhed et øjeblik, der er værd at huske.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s