CPH STAGE: THE NIGHT

Spillested: Hemmelige steder i København
Spilleperiode: 1. – 8. juni 2018
Anmeldt af: Clara Lindstrøm Gleerup

Skynd dig ind og se den, hvis
… du er interesseret i at undersøge drømmeuniverser i selskab med andre.

Jeg kan ikke sige meget andet om, hvad The Night handler om, udover at du sammen med ca. 30 andre mennesker mødes et hemmeligt sted i København. Her skal I udforske natten samme via drømmeaktiviteter og fællesskabsøvelser.

Det er svært at anbefale noget, når man ikke kan fortælle præcis, hvad det er, deltageren kan forvente. Der er dog ingen tvivl om, at The Night er for de ganske få. Jeg var desværre ikke en af de få. Jeg er vild med konceptet om, at man bliver placeret sammen med en gruppe fremmede i 14 timer, der skal spise og sove sammen. Det er grænseoverskridende og spændende. Jeg har dog svært ved fuldstændigt at overgive mig til konceptet, da det føles som om, arrangørerne farer ind og ud af idéerne og ikke helt har gennemtænkt, hvad der præcis skal ske.

Jeg er usikker på, hvordan The Night passer ind i scenekunsten. Selvom genrerne er flydende, kan jeg ikke lade være med at tænke på The Night som andet end et eksperiment og ikke som en scenekunstoplevelse. Jeg ville dog elske at møde andre, der har overværet The Night og høre, hvad deres oplevelse var; om de gik derfra med noget. Jeg selv var en smule skuffet, og gik desværre bare træt og forvirret ud i de lyse morgentimer efter 14 timers drømmeundersøgelse.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s