CPH STAGE: Exit 18

on

Spillested: Teater Zeppelin
Spilleperiode: 3. – 9. juni 2018
Anmeldt af: Kristoffer Spender

Skynd dig ind og se den, hvis
… du har en aktie i kommende skuespiltalenter eller bare gerne vil se, hvad der rører sig i græsrodsbevægelsen.

Exit 18 er en afgangsforestilling fra skuespillerskolen Ophelia, og derfor bliver sol og måne også fordelt lige. Det vil sige, at de ti nyuddannede skuespillere hver især har deres moment til at skinne, og som en slags showreel løber forestillingen da også frem. Instruktøren sagde inden forestillingen: “Jeg har ikke rigtig tænkt på publikum med denne forestilling. Jeg har tænkt på de ti unge mennesker oppe på scenen”. Og sådan efterlades jeg også. Jeg føler ikke rigtig, at jeg har set en forestilling, men til gengæld har jeg set ti stærke talenter, som da godt kan levere replikker og har sans for rytme, timing og karakter. Dog kunne rækkefølgen godt have været doseret lidt bedre, så der ikke var for meget med én til sidst og for meget med en anden i starten. Altså kunne den godt have været drysset lidt bedre ud i løbet af de to timer, forestillingen varer.

Der er en tematik, der binder hver del sammen, og det handler om roller og den dobbelte betydning, der ligger i det. Altså hvilken rolle skal de spille på scenen, kontra hvilken rolle skal teatret spille for disse unge mennesker i fremtiden. Denne noble tematik kommer ikke sådan rigtig til udtryk, men skidt pyt med det, for de ti talenter står på scenen og giver den gas. De benytter sig af alt, hvad de har lært, og det er en hel del, og de skal nok klare sig i fremtiden, hvad end de skal. For med den dedikation, vedholdenhed og talent de viser, så skal de nok få deres plads i livet.

Foto: Sophie Gohr

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s