CPH STAGE: Our Other Body

on

Spillested: Warehouse9
Spilleperiode: 1. – 2. juni 2018
Anmeldt af: Kristoffer Spender

Skynd dig ind og se den, hvis
… du er nysgerrig på anatomi og på kropskultur og har mod på en lille performance.

Our Other Body er en performance, hvor Boaz Barkan – med udgangspunkt i sin egen families historie og sit liv som danser – gennemgår kroppen og anatomien fra A til Z. Han har en medperformer liggende på en lille briks, kun oplyst af to små arkitektlamper, og herfra gennemgår han hvert led og hver en duft, som en krop den indeholder. Det er en lille intim seance, hvor publikum sidder helt tæt på og i slutningen holder vejret. Det sker ikke så frygtelig meget mere end dét, men det er okay, for denne performance er heller ikke særlig lang. Der er måske en portion for meget tale med, men til gengæld er det på engelsk. Så hvis du/I har nogle engelsktalende venner, så tag da endelig dem med.   

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s