Omtale: EN PINLIG AFFÆRE

Spillested: Nørrebro Teater
Spilleperiode: Ca. en gang om måneden indtil 14. april 2018.
Anbefalet af: Kristoffer Fløe Dalsgård

EN PINLIG AFFÆRE er et meget herligt format, som finder sted cirka en gang om måneden på Nørrebro Teater. Gennem to en halv time får vi lov at komme med ind bag facaden og døren til teenageværelset, når en række folk læser op fra deres teenage-dagbøger. Her handler det om alt fra den første spæde kærlighed til utroligt pinlige forældre og venner og veninder. Det er så genkendeligt, og alligevel er det så befriende lang tid siden, at man ikke kan gøre andet end bare at grine med og nyde at komme med tilbage til dengang, hvor både selvsikkerhed og usikkerhed spillede hverdagens altoverskyggende roller. Derfor er det også en ganske rørende opleve at se folk stå på en scene og høre dem læse højt fra det, der var det allermest personlige, dengang man skulle til at lære alt det med fester og kærlighed. For det er virkelig nogle personlige beretninger man bliver præsenteret for, og ens indre teenager får virkelig lov til at krumme tæer, mens det nutidige jeg heldigvis bare får lov til at grine derudaf. Derfor er EN PINLIG AFFÆRE også en virkelig god måde at starte sin lørdag på, for man kan ikke undgå at gå derfra i tårnhøjt humør og fyldt med masser af skønne minder. De varmeste anbefalinger skal lyde herfra.

Studerende og fattig? Sådan gør du
Alle billetter koster 150 kr – der er ikke så meget at rafle om.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s