ZULU Comedy Festival: Single Player

Spillested: Huset KBH og Teatret Svalegangen, Aarhus
Spilleperiode: 
7. – 8. september 2017
Anmeldt af: 
Karoline Ry

Skynd dig ind og se den hvis…
… du har en lille gamer-nørd gemt i maven eller bare værdsætter en god joke om Counterstrike, det moderne datingliv eller fodbold.

Niels Forsberg har i år 10 års jubilæum som stand-up komiker, og det fejrer han med showet Single Player. Temaet for showet er en blanding af computernørdede referencer og tanker om datinglivet som 33-årig singlenørd anno 2017.

Niels formår at gøre nørdekultur og gaming til virkelig sjove emner på scenen, og selvom jeg ikke forstår alle referencerne, så får han mig alligevel til at grine. Han er vildt god til at tage fat i folks fordomme om nørder og vise, hvor absurde nogle af dem er. Især hans beskrivelse af E-sport (computerspil på konkurrenceniveau) er sjov og rammer mig lige i mine egne fordomme. For selvfølgelig kan man da både være en computernørd og samtidig kunne lide frisk luft.

Undervejs kommer han også ind på bogen The Game og dens absurde regler ift. dating. Her bliver showet lidt for klichéfyldt, for jeg synes efterhånden, at jeg mange gange har hørt jokes om, hvordan kvinder gerne vil have en ”bad boy”.

Derudover bruger Niels Forsberg også lige lovlig lang tid på at tale fodbold ned. Det er meget sjovere at høre ham tale om alt det, som han selv er interesseret i og de finurligheder, der er i gamermiljøet end, hvor latterlig fodboldkulturen er i Danmark.

Single Player er et show, der er rigtig stærkt, når Niels Forsberg nørder derudaf og taler om drager, der flyver over skærmen, live-rollespil og kæmpe E-sportskonferencer.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s