ZULU Comedy Festival: Jagten på Løkken

Spillested: Huset KBH, Musikcafeen
Spilleperiode: 7. september 2017
Anmeldt af: Mads Andersen

 Skynd dig ind og se den hvis…
… du vil se et helt igennem sjovt og fedt stand-up show med masser af selvironisk humor.

I 2015/16 optrådte Mads Holm og hans kollega Ane Høgsberg med det anmelderroste show Det STORE Depressionsshow. Mads’ onemanshow Jagten på Løkken er en opfølger på depressionsshowet, hvor Mads fortæller om det at komme tilbage til livet efter depressionen og om at komme videre.

Mads er helt igennem sjov og tager pis på ting, som jeg faktisk ikke troede, at man kunne tage pis på. Han formår at gøre nogle helt forfærdelige, groteske historier og situationer fra hans eget liv til vanvittigt sjove anekdoter.

Showet handler blandt andet om hans tid på lykkepiller, hvad der fik ham til at stoppe og hvordan det så gik. Samtidig fortæller han om, hvordan folk har anset ham for at være selvmordstruet, eftersom manden jo har haft en depression – dette hænger jo sammen? Som hjælp til at komme videre er der rigeligt med råd at følge og Mads fortæller om, hvordan det er at efterkomme psykologers og venners venligt mente råd om, hvad han skal gøre for at komme videre: ”Find dig en kæreste!”, ”Bol dig ud af det!”, ”Gå nye veje og gør ting, du normalt aldrig ville have gjort!” Alt dette leder til historier om, hvor galt det kan gå, når man prøver at efterleve andres ”gode” råd…

Mads har prøvet det ene og det andet, og det er bestemt ikke kedeligt! Især ikke når han fortæller om sit forhold til Tinder og sit dating-liv, der må siges at være noget ud over det sædvanlige.

Mads Holm stråler af energi, og man kommer til at holde af den stakkels mand. Han er utrolig selvironisk og er totalt ligeglad med, hvilket lys han sætter sig selv i, og hvad han fortæller om sig selv.
Hvis du har mulighed for det, så tag ind og se Mads Holm – du vil ikke fortryde det!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s