ZULU Comedy Festival: Alvorligt voksen

Spillested: Huset KBH
Spilleperiode: 5. og 9. september 2017
Anmeldt af: Kristoffer Fløe Dalsgård & Anne Louise Slott Thorborg

Skynd dig ind og se den hvis…
… du, ligesom Mads Brynnum, hader dit liv med børn i provinsen, og så alligevel synes det er helt fantastisk.

Mads Brynnum kender du måske fra da han vandt DM i Stand-up i 2004. Det kan også være, at du har grinet af de jokes, han skrev til Morgenhyrderne på Radio 100FM. Du kan også have set ham i Comedy Fight Club. Om ikke andet, så er han nu at finde på Zulu Comedy Festival med showet Alvorligt voksen.

Mads Brynnums show Alvorligt voksen er på mange måder præcis, hvad man kan forvente af et show med den titel. Et show om, hvordan han er tilskuer til, at hans oprørske og vilde ungdomsliv stille og roligt forsvinder i legoklodser og vasketøj. Brynnum elsker tydeligvis at gøre grin med sit liv, sine naboer, at være far og at få drukket alt for lidt rosévin. Hans Jokes bliver derfor ofte lidt forudsigelige og taler klart mest til et publikum, som selv oplever samme frustrationer. Men efter en lidt langsom start begynder comedy-motoren at køre i et ordentligt flow, og så bliver det rigtigt sjovt. Brynnum får krydret sit show med morsom hverdagspoesi, politisk (ukorrekt) satire og en lige lovlig voldsom kærlighed til filmen Waterworld. Vi kommer både omkring feminisme, børneopdragelse, 2. Verdenskrig og klimakrise. Der refereres løbende tilbage til nogle af de samme jokes gennem hele showet, og genkendelsens glæde vækker større og større latter hos publikum, der generelt lød som om, at de var godt underholdt – vurderet ud fra latterbrøl.

Showet er præget af en vis melankoli og vrede til at starte med, men i løbet af showet følger publikum Brynnums rejse, gennem den hårde omvæltning det var at få et kedeligt og alvorligt voksenliv til faktisk at finde ud af, at det ikke er så skidt endda.

 

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s