ZULU Comedy Festival: Zulu Canal Tours

Spillested: Canal Tours, Kanalrundfarten 
Spilleperiode: 5. September og 7. september 2017.
Anmeldt af: Sóley Freyja Eiríksdóttir

Skynd dig ind og se den hvis…
… du vil på en kanalrundfart, der ikke handler om bygninger.

Konceptet er simpelt: som på enhver kanalrundfart sejler vi rundt i Københavns kanaler. Den eneste forskel er, at guiden som normalt byder på arkitektoniske og historiske facts er skiftet ud med to kendte personer. Deres mission er at underholde bådens passagerer. På den kanalrundfart jeg er med, er det Huxi Bach og Karen Thisted, som disker op med underholdning.

De står forrest i båden og taler i halvdårlige mikrofoner, mens de bukker hovederne for den ene af Københavns lave broer efter den anden. På den time vi sejler rundt, kommer de ind omkring mange forskellige emner, bl.a. Karens p-bøde-gæld til SKAT på 40.000 kr., Huxis nye forelskelse, Se&Hørs billeder af Prins Henrik med hunde og børnebørn samt Peter Madsen og ubåds-drabet. Emnerne strækker sig bredt, og det er som at høre dem på radio.

De kommer dog aldrig op på et højt komisk niveau, da de virker uforberedte, så snakken mangler både sammenhæng og punchlines. Det er rigtig ærgerligt, at de store lattermuskler ikke bliver trænet i dag, men smilet forsvinder ikke fra min mund. Det er en rigtig hyggelig sejltur, som er en forfriskende afveksling til den standardiserede kanalrundfart. Men en storslået latteroplevelse er det bestemt ikke.

Zulu Canal Tours byder også på en sejltur den 7. september, hvor Anders og Anders (Breinholdt og Lund Madsen) stiger til søs med publikum.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s