ZULU Comedy Festival: Ny Mappe (1)

Spillested: Huset KBH, Bastarden
Spilleperiode: 4. og 8. september 2017
Anmeldt af: Mads Andersen

Skynd dig ind og se den hvis…
… du vil opleve et sjovt, kreativt og hyggeligt show, som er grineren.

Mikkel Malmbergs stand-up show Ny Mappe (1) tager udgangspunkt i, at Mikkel hele tiden får nye idéer til projekter, som han gerne vil lave. Den ene idé overtager hurtigt den anden, hvilket resulterer i nye mapper på hans computer – deraf titlen på showet.

Mikkel er en sjov og hyggelig komiker. Han er god til at improvisere, hvis noget går galt på scenen, hvilket ofte skete, da hans computer og diasshow drillede ham en del. Samtidig interagerer han også med publikum, og her er han også god til at improvisere over de svar, som publikum giver ham. Han har en god energi, og man er altid spændt på, hvad det næste, han finder på, mon bliver. Han er altid ’på’, og reagerer på udefrakommende impulser, hvilket bl.a. kommer til udtryk, da én fra publikum nyser, hvilket fører til en joke.

I Ny Mappe (1) fortæller Mikkel bl.a. sjove anekdoter om hans tre år gamle søn, og om det at være far, når man udseendemæssigt ser ret ung ud. Han kommer også ind omkring internettet – hvordan internettet var engang i forhold til, hvordan det er i dag.

Samtidig bliver publikum introduceret til nogle af hans ret sjove projekter, såsom en Peter Schmeichel-app, en humørkalender, en kunstigt intelligent digital dronning og meget mere, som er værd at blive introduceret til. Hold øje med Mikkel Malmberg – han er god!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s