CPH STAGE: Grounded

Spillested: Teater Grob
Spilleperiode: 
8. – 9. juni
Anmeldt af: 
Rasmus Borst

Skynd dig ind og se den, hvis…
… du vil se en stærkt spillet monolog over et spændende og uhyggelig aktuelt emne.

Grounded handler om en kvindelig jægerpilot, som går fra at eje verden (og himlen) til at måtte sidde foran en skærm som dronepilot. Efter at en graviditet har holdt hende fra fronten, må hun indse, at alt har ændret sig, da hun endelig kan vende tilbage til hæren. Hun mangler himlen, farten og spændingen, men elsker samtidig hendes mand og datter og kan derfor ikke rigtig få tingene til at hænge sammen som før. Ovenikøbet skal hun nu håndtere det pres, som ligger i at være ”den stille dræber” og bare sidde på en kontorstol og bestemme over liv og død. Kaja Kamuk leverer en kraftpræstation, ene kvinde på scenen igennem hele stykket, og hun balancerer fantastisk mellem charmende og hadefuld. Det ene øjeblik kysser hun blidt datterens lyserøde legetøjspony for derefter at smide død udover ørkenen med blot et tryk på en knap. Det er intenst, og selvom brugen af scenografi og musik desværre ikke helt fungerer, som det har potentiale til, er man vidne til en voldsom (og sørgeligt aktuel) monolog.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s