CPH STAGE: True.Story

Spillested: Sort/Hvid
Spilleperiode: 7.-9. juni, 22.-30. september og 6.-7. oktober
Anmeldt af: Anja Langhede og Sóley Freyja Eiríksdóttir

Skynd dig ind og se den, hvis…
… du kan lide Bridget Jones og Nynne – så vil
True.Story også være noget for dig!

Det her er virkelig en tåkrummende fornøjelse. Nanna Cecilie Bang står alene på scenen i skarpt spotlight. Forestillingen er instrueret af Christian Lollike, og Nanna har selv skrevet den tekst, hun opfører. Selve forestillingen er en blanding af stand-up og historiefortælling. Det gennemgående tema er hendes kærlighedsliv, og alle historierne ender ulykkeligt. Som hun selv siger, så repræsenterer hun gruppen af kvinder i slut-tyverne, som ikke har styr på livet. Hun leder efter kærligheden, og vi hører både om dem, der svigter hende, men også om dem hun svigter; for selv når hun finder mænd, der elsker hende, er det ikke godt nok. Hun henvender sig til os i publikum, og beder os om at forestille os, at vi er de mænd, hun snakker om – at hun har skrevet den her historie til os. Det er svært at skelne mellem fiktion og virkelighed, da hun tydeligvis bliver meget følelsesmæssigt berørt af de historier, hun fortæller, men samtidig bærer de en surrealistisk karakter. F.eks. historien om hendes hund, som hun skærer halsen over på, fordi hun ikke troede, at den elskede hende længere. Alle historierne handler kun om mænd, og selvom vi, som kvinder, føler os lidt udenfor, fordi ingen af historierne handler om “os”, veninderne, så er vi rigtig godt underholdt! Nanna slutter forestillingen af med at tilbyde flirt og samtale i baren for alle dem, der blev forelskede i hende under showet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s