CPH STAGE: Midsummer Stories

Spillested: Rundt i Købehavn
Spilleperiode: 6. – 9. Juni 2017
Anmeldt af: Clara Lindstrøm Gleerup

Skynd dig ind og se den, hvis…
… du trænger til et moderne take på en teateroplevelse. Her går du rundt fra forestilling til forestilling og sidder maksimalt stille i 15 minutter.

Midsummer Stories 2 er anden del af i alt fire dages forestillinger. Under det fælles tema ‘AT SE’ har 16 dramatikere fra både Norge, Sverige, Island og Danmark skrevet fire nye forestillinger. Disse fire forestillinger er delt op i fire mindre forestillinger, der hver især spilles på fire locations rundt i københavn. Som vores guide sagde, så er det mest indviklede ved denne forestilling at forklare, hvordan den er blevet skabt.

Vi bliver delt op i fire hold og begiver os så ud i den kolde sommeraften. Først møder vi en mor, hvis datter taler i tunger. Så møder vi et tydeligt ulykkeligt ægtepar på en café. Så møder vi en ældre kvinde på en bænk, mens hun venter på sit livs kærlighed. Til sidst møder vi et gammelt ægtepar i deres store lejlighed, hvor ingen af dem ved, hvad de skal tale om. Det eneste, der går igen i alle fire småfortællinger er et brag, en lysende himmel og en mand ved navn Eddie.

Der er ingen egentlig forløsning på de her mini-forestillinger, for vi ser blot brudstykker af disse menneskers liv. Men det er egentlig også en forfriskende måde at se teater på – sådan bare at træde ind i andres samtaler og være fluen på væggen.

Tanken bag Midsummer Stories 2 er at afspejle det, vi lige nu er optagede af i de nordiske lande. Denne aften var vi optagede af bombekatastrofer og små dagligdagsproblemer.

Forestillingen er gratis og klart et besøg værd! Ingen får lov til at se de samme stykker, og skuespillerne skiftes ud hver dag.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s