CPH STAGE: Walking Workshop

Spillested: Start ved Ofelia Plads
Spilleperiode: 6-8. juni
Anmeldt af: Anja Langhede

Skynd dig ind og se den, hvis…
… du har brug for en pause fra en ellers stresset hverdag.

Walking Workshop er en performativ byvandring, hvor deltagerne følger hinanden rundt i Indre By. Med slukkede mobiltelefoner og uden at sige en lyd, skiftes vi til at føre vejen rundt i gader og stræder uden noget konkret mål andet end at opleve byens liv med en ny form for tilstedeværelse. I cirka en time går vi sammen og mærker, hvordan alle sanser skærpes, fordi vi bliver “tvunget” til at være opmærksomme på omgivelserne. Bagefter taler vi sammen om oplevelsen og de ting, vi hver især har bemærket på turen.

Det fede ved denne workshop er den ultimative mindfulness og næsten meditative tilstand, man opnår i løbet af gåturen. I starten føles det ret mærkeligt, som om det er et socialt eksperiment af en slags. Hvor skal vi hen, og hvem fører vejen? Men efter noget tid accepterer man præmissen og giver sig hen til situationen. Det er helt sikkert tiltrængt at tage en “pause” på denne måde. Samtidigt finder man ud af, hvor udmattende det faktisk er, når sanserne arbejder på højtryk, og man tager så mange indtryk ind på en gang. Jeg synes, det er en interessant oplevelse, selvom jeg kommer til at kede mig en smule i længden. Mon ikke det er meget sundt engang imellem?

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s