CPH STAGE: The Letter

Spillested: Østre Gasværk
Spilleperiode: 1. –  5. juni 2017
Anmeldt af: Kristoffer Fløe Dalsgård

Skynd dig ind og se den hvis…
… du har lyst til at få banket lattermusklerne voldsomt igennem!

The Letter er næsten så enkel, som en forestilling kan blive det: en mand skal skrive et brev, drikke en sjat vin og gå igen. Bum, færdig, ikke så meget ballade med det. Men jo, ballade er faktisk lige præcis, hvad The Letter er indbegrebet af. Hver gang den lille fortælling er slut, kommer hovedpersonen, spillet af Paolo Nani, ind og rydder pænt op efter sig selv. Herefter starter han forfra på en ny og mere vanvittig måde end den foregående. På den måde bliver forestillingen i virkeligheden 15 forskellige forestillinger, den ene mere vanvittig end den foregående. For hvordan kan man skrive et brev uden at bruge armene? Kan man gøre det hele baglæns? Og hvad sker der, når der går cirkus-hopla i forestillingen? Jo, der sker bestemt lidt af hvert, og det sker med en knivskarp komisk timing, der knækker salen midtover af grin. Men det er ikke kun forestillingens omskiftelige format, der gør den sjov. Det er virkelig vidunderligt, at bevidne de lynhurtige karakterskift Paolo Nani leverer gang på gang uden et ord. The Letter bliver på den måde en vanvittigt sjov forestilling, der simpelthen tager røven på en gang på gang – og det er fedt!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s