CPH STAGE: Det Kolde Bord

Spillested: Teater Grob
Spilleperiode: 4. juni 2017
Anmeldt af: Clara Lindstrøm Gleerup

Skynd dig ind og se den hvis…
… du trænger til en anderledes teateroplevelse, der garanterer dig at trække på smilebåndet.

Det er aldrig den samme forestilling, du ser to gange med ‘Det Kolde Bord’; konceptet sørger for konstant nyskabelse.

4 dramatikere har 24 timer til at skrive en forestilling med indlagte benspænd. Derefter har 4 instruktører og 16 skuespiller 24 timer til at opsætte de fire manuskripter i fire tilfældigt udtrukne hold. Det er meget enkelt og meget spændende. Alt kan ske rundt om det kolde bord.

Det er utrolig, hvad holdene får ud af de få timer, de har til rådighed – og selv sad jeg og grinede i næsten 2,5 time. Med de indlagte benspænd er det næsten umuligt ikke at få noget sjovt eller finurligt ud af sit materiale – det hele er så umiddelbart. De forestillinger jeg så indeholdt både et edderkopperige, en tryllekunstners ærme, en verden styret af ekstremistiske feminister og en verden, hvor det er tilladt at overvåge alle.

‘Det kolde bord’ er er en perfekt mulighed for de mindre teatervante gæster, der til tider finder hele mediet lidt langtrukkent; her varer forestillingerne nemlig kun lige omkring 20 min. – de er dog stadig helstøbte kreative historier.

Hvis du gik glip af ‘Det Kolde Bord’ i denne omgang, så frygt ej. De vender tilbage med en særlig jubilæumsforestilling til september 2017 på Betty Nansen teatret – så hold øje med deres facebook side.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s