CPH Stage: Random

on

Spillested: Dansehallerne
Spilleperiode: 1. – 2. juni
Anmeldt af: Sóley Freyja Eiríksdóttir

Skynd dig ind og se den, hvis…
… du er frisk på en rigtig underlig omgang underholdning!

Hold da op! Det her var en vild og mærkelig oplevelse. Jeg går ud fra forestillingen med trænede lattermuskler og en hjerne, som føles helt kogt. Der er virkelig mange indtryk, der skal processeres. Der sker så meget hele tiden, at man slet ikke har tid til at kede sig.

Livingstones Kabinet står bag denne skøre forestilling, som er en musikalsk performance. ‘Randomheden’ er skruet op på max og den store sammenhæng er, at alt og intet hænger sammen. Det virker fuldstændig tilfældigt – og så alligevel ikke. Specielt bånd-spole-dyrene gjorde indtryk på mig. Det var sindssygt mange gammeldags båndspaghetti limet fast på en hat eller lignende, som performerne tog på hovedet og forsvandt under. De blev som blinde dyr, som skulle hjælpes rundt på scenen. Det var tydeligt at mærke på publikum, at dette ikke var alles kop te, men jeg synes, det var en forfriskende oplevelse, som både var sjov, opfindsom og rigtig underholdende.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s