CPH Stage: ONE 2.0

Spillested: Dansekapellet
Spilleperiode: 1. – 3. juni
Anmeldt af: Sóley Freyja Eiríksdóttir 

Skynd dig ind og se den, hvis…
… du vil underholdes med dans, humor og vilde tricks!

Det her er virkelig en forestilling, der river dig med – næsten i fysisk forstand. De fem dansere kaster sig selv og hinanden rundt på scenen, og der er virkelig smæk på!

ONE 2.0 er en genopsætning, som første gang spillede i 2012, hvor koreograf Stephanie Thomasen blev kåret til en Reumert på baggrund af netop den forestilling. Nu, fem år senere, står hun igen på scenen som ene kvinde sammen med fire flotte mandlige dansere. Og jeg skal love for, at de kan andet end bare at se godt ud. Genren er såkaldt ‘danseteater’, og det er en blanding af mime, dans og andre kropslige interaktioner. Forestillingen tager udgangspunkt i Søren Kirkegaards ord: “At vove er at miste fodfæste en kort stund. Ikke at vove er at miste sig selv.” Med dette udgangspunkt hopper de vidt omkring. Der bliver præsenteret et hav af scener, som ikke følger en historie, men nærmere er en sketch-lignende collageform. Det er rigtig underholdende, og danserne kan nogle vilde ting, som får en helt ud på kanten af stolen.

Der er små historier om venskaber, kærlighed og den travle hverdag, men også mere poetiske scener, som ikke er helt ligeså lette at tyde. Hvis man vil, kan man tolke på historierne, som næsten er helt ordløse. Jeg synes, det er som at se tegnefilm, og det er en forkælelse min eksamensramte hjerne har brug for lige nu. Det har din måske også? Så giv den 40-minutters danseteater, hvor man både får visuelt guf, overraskelser og humor for pengene!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s