Anmeldelse: Boeing Boeing

on

Spillested: Huset-KBH
Spilleperiode: 1.-5. marts
Anmeldt af: Sóley Freyja Eiríksdóttir

 ★★

Hvad er det?
Boeing Boeing er en klassisk farce på engelsk. Vi er i 1960’ernes Paris, i den unge forretningsmands Bernards hjem. Her følger vi hans stramt skemalagte liv. Han er forlovet med tre stewardesser, som flyver for tre forskellige flyselskaber. Ved hjælp af hans stuepige Bertha, kører han uden problemer tre lykkelige liv med de tre forskellige kvinder. Det er dog lige indtil Bernard får besøg af en gammel ven, og tingene begynder at falde fra hinanden.

Forestillingen er den første forestilling fra CBS’ nye studenterorganisation CBS Theatre.

Det gode og det knap så gode
Scenografien er meget funktionel. Den bestod bl.a. af syv døre som flittigt bruges, og der sker hele tiden noget på scenen. Skuespillerne virker meget karikerede, og deres handlinger er meget koreograferede. Den kunstige spillestil, som er typisk for farcen, fungerer for dem. Publikum griner af deres punchlines og der er en god stemning i salen. Og det er måske heller ikke så underligt, når størstedelen af de tilstedeværende går på CBS. I programbladet er det udtalt, at forestillingen henvender sig til studerende på CBS samt skuespillernes familie og venner. Som udenforstående – og en, der ikke har noget personligt forhold til dem, der står på scenen – er jeg dog mere skeptisk over for forestillingen. De 105 minutter forestillingen varer er desuden alt for lang tid at sidde sammenklemt på små klapstole med meget lidt benplads. Farcen og fald-på-røven-humoren fungerer ikke for mig, men publikum virker rigtig godt underholdt og jeg synes, at CBS Theatre lykkedes rigtig fint med deres første produktion.

Skynd dig ind og se den, hvis…
… du er studerende på CBS eller hvis punchlines og halvplat humor lige er dig.

Studerende og fattig? Sådan gør du
Er du studerende på CBS, får du billetten til 70kr, for alle andre koster den 100kr.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s