Anbefaling: Felt

Spillested: Teater Grob
Spilleperiode: 10.- 25. september
Anbefaling af: Clara Lindstrøm Gleerup og Kristoffer Fløe Dalsgård

Vi har tidligere anbefalet impro-gruppen Felt her på Den 4. Væg, og nu gør vi det igen – med glæde. For det er en fornøjelse at bevidne skuespillere, der på få sekunder river komplekse dramaer ud af ærmet samtidig med, at de opbygger både sjove, skøre og dystre personligheder, og følger dem fint til dørs i den halvanden time, som forestillingen (cirka) varer. Men netop fordi Felt laver improvisationsteater er det lidt udfordrende at sige noget generelt om forestillingen. Der er dog så meget en rød tråd gennem forestillingerne, at de altid er bygget op efter samme metode bestående af en prolog, tre scenarier, en monolog, scenarier, etc., sluttende med en epilog. Endvidere har forestillingerne det benspænd, at de karakterer og handlinger, der etableres ved første optræden på scenen, skal være gennemgående for hele forestillingen. Dette lykkedes da også fint mandag aften, og hurtigt var både personer og handlinger tydelige og interessante. Desværre blev der ved med at være to-tre forskellige handlingsspor, der aldrig rigtig nåede at blive flettet sammen i nogen større helhed, hvilket ellers havde været fedt. Dette rykker dog ikke ved, at vi havde en god aften på Teater Grob i selskab med Felt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s