CPH STAGE Anmeldelse: Når alt går i Nilfisk

 

Spillested: Teater V, Prøvehallerne
Anmeldt af: Clara Gleerup og Trine Balle

★★★★

Denne lille musikalske forestilling ”Når alt går i Nilfisk” kaster et nostalgisk blik på 1960’ernes største danske hits. Med en enkel og fin historie om to kvinder, der efter mange år mødes tilfældigt på en bar, kædes 13 numre sammen med anekdoter fra kvindernes liv. I harmonier og med god energi synger de eksempelvis Er Du Dus Med Himlens Fugle, To Lys På Et Bord og Lille Frøken Himmelblå. I hjørnet sidder barens indehaver og akkompagnerer sangene på klaver, og på et par enkelte numre som Alle Sømænd Er Glade For Piger hiver han også harmonikaen frem og synger med.

I caféen er der en uformel og intim stemning blandt de ca. 20 tilskuere, og der bliver både sunget og klappet med. Forestillingen er normalt på turné og spiller rundt omkring på de danske plejehjem, så det er selvfølgelig klart, at den er rettet mod et lidt ældre klientel end os – men har man blot en lille forkærlighed for gamle danske film, (som flere af numrene stammer fra), eller for det lidt affekterede sprog i 1960’erne, så er denne lille musikalske tidsskildring en sikker vinder!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s