Anbefaling: Det Kolde Bord

on

48 timer! Så lang tid får 4 instruktører, 4 dramatikere og 16 skuespillere til at skabe 4 verdenspremiere hos Det Kolde Bord. Ud fra tilfældig lodtrækning fordeles de i fire grupper, som hver især får tildelt en række ingredienser i form af benspænd, som den færdige forestilling skal rumme. Herfra går et heftigt kapløb med tiden i gang – for når tiden er gået sidder der en fyldt publikumssal og venter spændt på resultatet.

Det Kolde Bord har kørt siden 2011, og forestillingen, vi oplever under CPH Stage, er den 18. omgang. Det er nogle populære forestillinger, som næsten hver gang må melde totalt udsolgt, og det forstår vi godt!

Det er virkelig spændende at overvære dygtige folk opføre noget, der er så råt og upoleret. På trods af det denne gang fælles overordnede tema “A Love Story” og den samme gennemgående scenografi er det fire vidt forskellige forestillinger, vi præsenteres for med nogle efter vores mening imponerende gode tekster. Vi oplever både at sidde i tavs beundring over en tekst, vi næsten ikke kan fatte er skrevet på så kort tid, og kort efter skriger vi af grin over en vanvittig og absurd fremtidsfortælling.

Det rigtig fede ved Det Kolde Bord er, at det nærmest bliver teatrets svar på kortfilmen. Forestillingerne er ganske korte små og rå men helstøbte kreative retter. Så hvis man synes, teater ind i mellem kan blive lidt langt i det, så er Det Kolde Bord en virkelig frisk og spændende omgang, som fortjener et meget stort bifald og en fyldt sal – hver gang!
Hold øje med dem.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s