CPH STAGE Anmeldelse: Dance Vibes

Spillested: Dansekapellet
Spilleperiode: 3.-4. juni 2016
Anmeldt af: Astrid Lindgreen Hjermind

★★★★

Dance Vibes er en spændende og flot showcase af fire enkeltstående danseforestillinger: ‘Instant’, ‘Tabu’, ‘Bonde Idle’ og ‘Limbo’.

De fire koreografer, der står bag hver deres forestilling, har alle residency på Dansk Danseteater og skal arbejde videre med disse og andre forestillinger de næste sæsoner på Dansekapellet. Dance Vibes er derfor en god smagsprøve på, hvad der sker og kommer til at ske med contemporary og urban dance i Nordvest.

Særligt er forestillingen ‘Limbo’ værd at nævne og holde øje med. Selv hvis man er ny til dans, kan man ikke andet end at elske de fire mandlige dansers humor og tekniske kunnen.

De andre tre forestillinger varierede i deres udtryk, og jeg var ikke nær så fanget af ‘Instant’ og ‘Bone Idle’, hvor det kræver et lidt mere danseerfarent øje for at kunne følge med. Og selv hvis man er vant til at se dans, synes jeg de manglede lidt fortælling og nogle mere tydelige temaer for at kunne fastholde publikum.

Alt i alt var det en hyggelig (og varm) sommeraften i dansens tegn, og jeg glæder mig nu endnu mere til at se, hvad næste sæson kommer til at byde på!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s