CPH STAGE Anmeldelse: No Planet B

Spillested: Husets Teater
Spilleperiode: 1.-2. juni 2016
Anmeldt af: Clara Lindstrøm Gleerup

★★★

“Velkommen til en virkelig ubevem aften”, sådan starter ‘No Planet B’. Den globale opvarmning og problematikken deromkring er på sit højeste i disse dage, og det er der lavet en lille intim forestilling om med Maibritt Saerens og Sidsel Angensø i hovedrollerne, opbygget som et foredrag. Alt det faktuelle lægges på bordet, men også de indre værdier sættes i spil. Det er sjovt, rystende og tankevækkende; hvem skal vi myrde for at stoppe miljøproblematikkerne, og hvorfor ser vi bare på, mens vi fortrænger samtlige problemer eller projekterer dem over på de andre lande.

Det er en pædagogisk, men relativt lang forestilling, og det gør desværre også, at man mister koncentrationen nogle gange i løbet af de 90 min. Man rystes dog godt og grundigt igennem et utal af scenarier, hvor vi som publikum bl.a. må tage stilling til, hvilken erhvervsmand eller politiker vi skal nakke for at rette op på hele fadæsen, eller om vi vil videregive vores positive energi, så skuespillerne kan føle lidt kærlighed. Det er dog en yderst aktuel og nødvendig forestilling, som sætter spørgsmål ved demokratiets opbygning og hele verdens undergang.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s