CPH STAGE Anmeldelse: NEXT DAY

Spillested: Folketeatret
Spilleperiode: 1. juni 2016
Anmeldt af: Line Kirsten Nikolajsen og Clara Gleerup

★★★★

På scenen står tolv børn i alderen 10-13 år. Én efter én præsenterer de sig selv og deres ynglingspassage i forestillingen som en lille prolog til, hvad vi kan forvente i løbet af den næste times tid. Børnene befinder sig i hvad der føles som en forladt dommedagsverden, hvor de sammen udforsker drømme og virkelighed, mens de befinder sig på SUPER HERO TRAINING CAMP for at lære, hvordan man bekæmper rumvæsener (og publikum). Det hele støttes op af dans, musik, kunst og leg, og det er børnene, der står for det hele selv sceneteknikken.

Alt i denne forestilling tager sig virkelig god tid, og det er klart noget man skal være til – for nogle gange tager det sig måske også FOR god tid. Det visuelle scenerum er virkelig nævneværdig, og det er tydeligt at instruktøren har en baggrund indenfor netop det fag! Det er en forestilling til de lidt mere teatervante gæster, som virkelig vil nyde det ubevemme univers og de humoristiske passager børnene skaber i dette usædvanelige univers . 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s