Anmeldelse: Dig og Mig For Altid

Aarhus Teater og Aveny-T
Spilleperiode:
22. Jan – 12. Marts. 2016 (Aveny-T)
1. April – 7. Maj 2016 (Aarhus Teater)

Anmeldt af: Clara Gleerup og Line Kirsten Nikolajsen

★★

Hvad er det?
En teaterkoncert der bygger på de store pophits fra 00’erne (eller sådan næsten da. Der sniger sig enkelte nyere sange med også). Rammen er en kirke, hvor alle store aktuelle samfundstemaer og debatter svinger vejen forbi med det ene eller andet formål. Makkerparret bag forestillingen er Kenneth Kreutzmann og Ida Maria Rydén, som også stod bag 80’er musicalen Elsk mig i nat. Dette nye forsøg med at iscenesætte popsange fra et særligt årti forsøges bundet sammen med spørgsmålet: Hvor lang vil du gå for din næste, din elskede eller Gud?

Hvad er godt?
De kan VIRKELIG synge! Vi er især blæst væk af Line Krogholm – at høre hende gøre de sangere, der oprindeligt har sunget sangene total til skamme, er det hele værd. Derudover er der også enkelte gode øjeblikke, hvor vi må indrømme, at vi griner højt, selvom vi egentlig synes, at humoren generelt er lidt for plat. Men okay, Lars Bom som gigantisk dragqueen er et ret sjovt syn.

Hvad er mindre godt?
I programmet beskrives sangene fra 00’erne som banale og overfladiske, og det er desværre også den følelse, vi sidder tilbage med. Selvom store og alvorlige temaer er forsøgt inkorporeret, bliver det hele bare lidt underligt og sært i dette tilfælde. Det stikker i alle retninger og vil alt fra mord til homovielser på meget kort tid. Det fungerer ikke for os, og det bliver ufrivilligt komisk og skolekomedie-agtigt ind i mellem.

Vi må dog sige, at det virker til, at den mere voksne og ældre del af publikum lader til at hygge sig meget godt. Måske taler denne forestilling bare ikke til den generation, der voksede op med de sange, den bygger på. Vi er i hvert fald ikke ellevilde.
Men er du til absurd dygtige sangere og lidt let og plat underholdning, du ikke skal tænke for meget for at forstå, så er Dig og Mig for Altid måske noget for dig.

Studerende og fattig? Sådan gør du:
Vil du se den billigt, er det hverdagene, du skal gå efter, da fredag og lørdag er dyrere. Selv om det umiddelbart ser dyrt ud, kan du faktisk, hvis du samler en gruppe på min. 6 personer under 25, få det for kun 40 kroner!! De er ikke altid synlige på hjemmesiden, men så kan man bare ringe til teatret.

Er du alene og under 25, er det billigste, du kan få det til, 295 kroner. Er du over 25, er det billigste, du kan gøre det til 365 kroner. Med mindre du er medlem af teaterrabat; Så koster det nemlig kun 305 kroner.

Reklamer

One Comment Tilføj dine

  1. Pingback: Udsendelse #1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s