Anmeldelse: The Last Five Years

Sceneriet – Off Det Ny
Spilleperiode: 08/02-2015 – 14/02-2015 & 12/05-2015 – 15/05-2015

★★★★

The Last Five Years er en intim og minimalistisk kammermusical om Cathy og Jamies forelskelse, bryllup og brud over 5 år. Forestillingen er bygget op således, at Cathy fortæller historien baglæns og Jamie forlæns. Historierne mødes i midten af forestillingen ved Cathy og Jamies bryllup.

Der er meget lidt tale i forestillingen, og al information gives derfor gennem de meget fængende sange. Eftersom strukturen i forestillingen er en smule utraditionel og scenen ikke rummer andet end to stole, to skuespillere og en flygel, kræver forestillingen, at du som tilskuer selv tænker, hvis du vil forstå og følge med. Maria Lucia er virkelig på hjemmebane i rollen som Cathy og er så blændende og velsyngende, at hun faktisk spiller sin medspiller Christian Berg en smule af scenen. Berg tager dog trods en tung start revanche i anden del af stykket. Forestillingen er en anderledes musicaloplevelse, som muligvis kan fænge de tilskuere, der normalt ikke er til det pompøse og farverige musicalunivers.

Studerende og fattig? Sådan gør du:

Forestillingen er en ganske billig fornøjelse. Er du under 25, koster en billet 139 kroner. Er du over 25 koster den 199 kr.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s